Hieronder vind je de antwoorden op veelgestelde vragen. Staat het antwoord op jouw vraag er niet bij? Mail dan even naar hallo@onlinemeditatieschool.nl.

De Online Meditatieschool is jouw plek om tot rust te komen met online live meditatie-lessen. Geef meditatie een vaste plek in je leven en je zult zien dat je meer ontspannen bent, meer focus hebt en nieuwe inzichten krijgt.

Is het tijd voor je les? Je gaat met één druk op de knop naar de online lesruimte. Er zijn live lessen en opgenomen lessen. Bij een live les zit je tegelijkertijd met Heleen en de andere deelnemers in de online les. Bij de opgenomen lessen bekijk je een video.

Live lessen zijn voor members altijd achteraf terug te kijken. Geen probleem dus als je op een bepaalde dag niet kunt of er op het laatste moment toch niet bij kunt zijn.

Aanmelden kan op twee manieren:

  1. Je bent member – Je meldt je aan voor een les in het Members Only-gedeelte van De Online Meditatieschool.
  2. Je bent (nog) geen member – Je koopt een losse les via de website. Volg je meer dan 2 lessen per maand? Dan is het voordeliger om member te worden.

Mediteren is goed voor iedereen. Zeker als je een druk leven hebt en bijvoorbeeld dingen als werk, vrienden, huishouden en gezin combineert. Mediteren geeft je ontspanning (tijdens het mediteren, maar ook erna), verbetert je concentratie en geeft je inzicht in je zelf en in anderen.

Ook kan mediteren je een gevoel van verbinding geven met iets dat groter is dan jij. Het universum, God, het Grote Al of welke omschrijving dan ook goed voelt voor jou.

Mediteren verbetert ook je lichamelijke en geestelijke weerstand en verkleint de kans op stress- en burn-outklachten.

Je membership wordt, afhankelijk van het soort abonnement dat je hebt, elke maand of elke drie maanden verlengd tot het moment dat je opzegt. Opzeggen kun je eenvoudig op elk moment doen in je online account. Je membership wordt dan na de lopende termijn beëindigd.

De Online Meditatieschool verbindt zich niet aan een specifieke religie of geloofsovertuiging. Met mediteren zoek je de stilte in jezelf op. Omdat het fijn is en omdat het je ontspant, waardoor je gelukkiger in het leven staat. Ook helpt het je je beter concentreren, waardoor je gemakkelijker je doelen kunt bereiken.

Meditatie laat je ook zien wat er in jou leeft en wat belangrijk voor jou is. Misschien kom jij erachter dat dat een god is. Of het universum. Misschien ook niet. Meditatie kan er ook voor zorgen dat je je meer verbonden gaat voelen met de mensen en de wereld om je heen. Welke invulling jij daaraan geeft, bepaal je helemaal zelf.

Geweldig dat je meditatie een plek in je leven gaat geven! Je kunt je hier aanmelden als member.